Loopbaan begeleiding

Is een medewerker toe aan een volgende loopbaanstap?

Your plan and Reality

Binnen iedere organisatie, groot of klein, vragen mensen op het werk zich soms af “is dit nou alles?” Soms loopt iemand vast in het werk en denkt “zit ik nog wel op de goede plek?” Of een medewerker is al jaren aan het werk bij dezelfde organisatie of doet al jaren hetzelfde werk in een zelfde soort functie en wil weten “wat is nou een passende, volgende stap?” Of iemand wil weer zelf de regie nemen om plezier in het eigen werk te houden.

Kortom, veranderende werkomstandigheden of persoonlijke ontwikkelingen kunnen tot gevolg hebben dat iemand wil nagaan welke volgende loopbaanstap de beste optie zou zijn. Met een loopbaantraject neemt iemand weer zelf de regie over zijn/haar loopbaan. Werkgevers kunnen hun medewerkers een loopbaanbegeleidingstraject aanbieden.

Naar een vitaliserend beroepsperspectief

Ik help iemand bij een (her)oriëntatie op zijn / haar plaats in het arbeidproces. Het eigen levensverhaal is leidend. Na afloop van het loopbaantraject heeft iemand de eigen kwaliteiten (her)ontdekt, ziet de uitdagingen scherp voor zich en kan de vertaalslag maken naar het meest vitaliserende loopbaanperspectief. Ik help natuurlijk ook een concreet plan van aanpak op te stellen.

Maatwerk

Ieder loopbaantraject is maatwerk, want ieder mens en iedere loopbaan is uniek.

Het traject

We starten met een oriënterend kennismakingsgesprek over de loopbaanvraag en over de begeleiding (…). Lees hier verder.

Financiering    

Er zijn verschillende mogelijkheden om het traject te financieren (…). Lees hier verder.

Erkend Coach

Ik ben Erkend Coach! (St!R, Licentie EC3954), en ik onderschrijf de gedragscode voor loopbaanprofessionals ( Gedragscode Noloc dec 2016), beroepscoaches (NOBCO Internationale Ethische Code 2017), en professioneel begeleiders (ST!R gedragscode-stir-september-2013).

STIR_LOGO_roze_1


Bel (06 2336 7252) voor een kosteloos kennismakingsgesprek

Afspraken zijn ook ’s avonds mogelijk.

Meer weten? Neem contact op.

Secured By miniOrange