Geïnformeerde medewerkers zijn gemotiveerde en betrokken medewerkers

Onzekerheid geeft altijd onrust. Duidelijkheid over de personele gang van zaken, zoals het aannamebeleid, opleidingsmogelijkheden,

promotiebeleid en ontslaggronden, zijn essentieel voor rust in de organisatie. Wanneer medewerkers zich zeker voelen van hun positie, zullen zij gemotiveerder zijn en zich meer betrokken voelen bij de organisatie.

Online Personeelshandboek

Via een Online Personeelshandboek zijn alle medewerkers gemakkelijk te informeren, dat zorgt voor transparantie, duidelijkheid en structuur. Lees hier verder.

Inhoud en onderwerpen 

Informatie over de volle breedte van personeelsbeleid, van Arbeidscontract tot en met Zwangerschapsverlof. Lees hier verder

Het Online Personeelshandboek bestaat uit vier onderdelen, van standaard naslag werk tot op maat gemaakt BedrijfsPersoneelsHandboek. Lees hier verder.

Altijd online, actueel en toegankelijk

Alle informatie is online via smartphone, laptop en/of  pc snel op te zoeken en 24 uur per dag toegankelijk via de Cloud. Lees hier verder.

Jaarabonnement en servicecontract

De kosten van een jaarabonnement hangen samen met het aantal medewerkers. Daarnaast is een servicecontract mogelijk, waarmee u bent voorzien van begeleiding en advies bij het inrichten en invoeren van uw eigen BedrijfsPersoneelsHandboek. Lees hier verder.

Veel gestelde vragen (FAQ’s)

Vind hier de antwoorden op veelgestelde vragen. Staat uw vraag hier niet tussen? Neem dan contact op.

Ik kom graag langs voor een gratis toelichting en demonstratie!

Meer weten? Neem contact op.

Secured By miniOrange