Vier onderdelen

Het Online Personeelshandboek bestaat uit vier onderdelen.

1. BedrijfsPersoneelshandboek
Dit gedeelte vult u zelf (al dan niet met externe ondersteuning) met bedrijfsspecifieke procedures, regels, afspraken en werkprocedures.

2. Basisboek
Dit gedeelte krijgt u automatisch digitaal aangeleverd met standaardteksten die zijn gebaseerd op de geldende wet- en regelgeving.

3. Management Handboek
Dit gedeelte krijgt u automatisch digitaal aangeleverd en bevat een toelichting en achtergrondinformatie bij de teksten en adviezen in het Basisboek. Het Management Handboek is alleen toegankelijk voor managers en teamleiders (door u aan te wijzen).

4. Brancheboek
Het Brancheboek bevat alle artikelen uit de cao van de betreffende branche, verdeeld over de regelingen in het Basisboek.
Waar de betreffende cao afwijkt van de voorbeeld teksten in het basisboek wordt dit aangegeven.

Door bovenstaande indeling valt in één oogopslag per onderwerp te zien wat een voorbeeldregeling is, wat de cao er over zegt, en welke achtergrondinformatie voor het management relevant is.
Automatisch ontvangt u actuele updates. Deze updates worden verzorgd door een professioneel redactieteam. U beslist zelf of een wijziging in uw eigen BedrijfsPersoneelshandboek nodig is.

DEA Management & Advies is brancheredacteur Eerstelijnszorg  (Cao Huisartsen, Cao HidHa, Cao Gezondheidscentra).

Ik kom graag langs voor een gratis toelichting en demonstratie!

Meer weten? Neem contact op.

Ga terug naar algemene informatie over Personeelshandboek.

Secured By miniOrange