janvanderpoelronderkxmarjoleinroes
 • ing. Arie-Jan van Berkum, Sales en Marketing Manager bij NewWave Engineering BV

  Ik kan Daniëlle van harte aanbevelen. Door haar ervaring, frisse kijk en positieve drive weet ze tot de kern te komen. Daardoor kon ik mijn boodschap helder en sterk overbrengen bij het opstellen van mijn CV en in de communicatie met toekomstige werkgevers. Danielle is een netwerker pur sang die denkt in mogelijkheden. Het is altijd prettig samenwerken met haar.  
  Arie-Jan van Berkum
  NewWave Engineering BV
 • Henk Oudshoorn, ATR Transmissies

  “ Daniëlle heeft aandacht voor de persoonlijke kant van de werknemers, waardoor zij beter gaan presteren. Dit komt ten goede aan de werksfeer binnen het bedrijf.”
  Henk Oudshoorn
  ATR Transmissies
 • De mens achter de medewerker

  Danielle is een brede, integere en stevige allround manager / mededirecteur. Zij kan hoofdlijnen goed van andere zaken onderscheiden en structuren en verantwoordelijkheden neerzetten en laten werken. Zo heeft zij in drie jaar de nieuwe functie van operationeel directeur goed neergezet . Zij heeft oog voor de mens achter de medewerker, Collegiaal, toegewijd, nuchter, gevoel voor humor en creatief.
  Jan van der Poel
  Raad voor Accreditatie
 • Meedenken

  Daniëlle is een gedreven voorzitter, die niet schroomt om 'hands-on' managementzaken mee op te pakken. Dat maakt samenwerking met Daniëlle erg plezierig, omdat ze op veel onderwerpen kan meedenken en vrijwel altijd beschikbaar is als een klankbord. Haar natuurlijk overwicht ontleent ze uit haar goede dossierkennis en haar betrokken dienstbaarheid naar de organisatie en de mensen die er werken.
  Ron Derkx
  Humanitas
 • Kritische vraag

  Danielle heeft mij enkele jaren geleden geholpen mijn wensen t.a.v. baan en werkomgeving helder te krijgen. Haar nuchtere instelling en scherpe blik waren hierbij belangrijke succesfactoren. Ze wist op het juiste moment een kritische vraag te stellen en elementen uit verschillende gesprekken aan elkaar te koppelen, waardoor ik echt aan het nadenken werd gezet. Bovendien is Danielle een prettig persoon om mee samen te werken!
  Marjolein Roes

Wat anderen over mij zeggen, een compilatie uit verschillende referenties 

 

Daniëlle is een enthousiasmerend, resultaatgericht en dienend manager

“Daniëlle gaat eerst kennismaken en praten met diverse sleutelpersonen, wat speelt er echt? Zij is vindingrijk en gericht op verandering en verbetering. Daniëlle vindt niets gek, in elke situatie valt immers iets te verbeteren. Zij is pragmatisch, oplossingsgericht, en besluitvaardig en neemt initiatief vanuit een vernieuwende inslag. Bij de uitvoering gaat zij gedegen en weloverwogen te werk. Zij kan bruggen bouwen doordat zij niet zichzelf maar de organisatie-doelen centraal stelt. Daarbij weet zij goed te delegeren, en slaagt erin maximaal te profiteren van de eigen inbreng van medewerkers. Een prettige, representatieve dame. Energiek, evenwichtig, houdt ervan samen met mensen een opdracht tot een goed einde te brengen. Zij heeft oog voor zowel de organisatiedoelen als de menskant. Ze kan goed met professionals over weg, en vindt werkplezier voor iedereen van belang.”

 

Daniëlle zorgt voor verbinding en samenhang

“Daniëlle staat bekend als een goede netwerker, die zich snel in een nieuwe omgeving inwerkt en zichtbaar maakt. Zij is ‘niet vies’ van interventies plegen, knopen doorhakken of maatregelen nemen, en doet dat zorgvuldig en transparant, en blijft daarbij de afgesproken koers vasthouden in dagelijkse en complexe situaties. Daniëlle zorgt zowel intern als extern voor verbinding en samenhang. Dat doet zij opgewekt, energiek, en met gevoel voor humor. Zij kan behendig en diplomatiek manoeuvreren in een politiek gevoelige omgeving, treedt vrij ontspannen op in verschillende situaties, blijft gelijkmatig en stabiel in haar optreden, en ze kan tegen een stootje. Ze treedt met een natuurlijk overwicht op, gaat met geduld en begrip te werk, zonder nadrukkelijk haar autoriteit te laten gelden.”

Meer weten? Ga naar Over Daniëlle Aldershoff, naar Referenties, naar Blog, of neem contact op.
Ga terug naar Werkervaring en opdrachten.

Secured By miniOrange