Ronde tafel gesprek “De veranderende personeels- & arbeidsmarkt”


Door het economisch tij van de afgelopen jaren is de arbeidsmarkt in korte tijd enorm veranderd. Het vaste arbeidscontract was decennia lang de norm, maar vandaag de dag eerder uitzondering bij een nieuw dienstverband. De toenemende flexibilisering van arbeid laat een loopbaan er anders uitzien. Wat is er veranderd en gaat er veranderen?

Op initiatief van Hét Ondernemersbelang Haaglanden, Platform voor kansrijk ondernemen, gingen februari 2015 een tiental ondernemers met elkaar in discussie tijdens een Rondetafelgesprek over ‘De veranderende personeels- & arbeidsmarkt’. Een verslag van de discussie staat in de 1ste editie 2015 van Magazine Hét Ondernemersbelang Haaglanden (p.14-18).

Ook Daniëlle Aldershoff van DEA Management & Advies nam deel aan het Rondetafelgesprek en stelt o.a. “Je moet met een goede strategische planning vooruit kijken en bepalen wat nodig is aan vast personeel en wat flexibel kan worden ingehuurd.”

Lees verder over de centrale vraag Zijn wij klaar voor de veranderende arbeidsmarkt? Download hier het hele artikel of lees het direct online.

Ga naar Over Daniëlle Aldershoff
Ga naar Referenties

Meer weten? Neem contact op

ambitie met grote m cover
Secured By miniOrange